КАЛЕНДАРЪТ НА БЕЛЬО ЗА МЪЖЕ LORD ЗА 2012

Календарът на бельо за мъже Lord за 2012

Традиционният календар, който  Lord подарява на своите клиенти, тази година се снима с нов манекен. Добре познатият на публиката Пламен Пенев – Мистър България за 2005 година, който беше рекламно лице на марката дълги години, вече не може да се снима по бельо. За щастие причината не е в него. Пламен още се изявява и като манекен, но вече работи в голяма банкова институция, която му е забранила да се снима в реклами за бельо. Можем само да му пожелаем много успехи и да се радваме, че и някой друг е оценил „Усещането за превъзходство“, което той носи със себе си.

Оказа се, че повечето от манекените, които могат да представят по подходящ начин усещането за Lord, са или в чужбина или вече са работили за конкурентни марки.

Трябваше да се намери приятно изглеждащ млад мъж със забележителна физика. Без огромни „изхвръкнали“ мускули, с красиво и хармонично тяло, загатващо спокойна сила. Такава е и философията на Lord – много възможности без излишно напрежение.

Целта тази година беше изцяло бяла визия, изчистена и приветлива, в противовес на песимизма и отчаянието, обзели повечето българи.

Искахме да покажем, че животът е красив и истинските мъже не трябва да се предават. Че оптимизмът и собственото усещане за превъзходство са тези, които ще ни отведат напред.

Момчето, което избрахме, е истинска находка. Той е от Варна и е модел в агенция Рос Моделс. Казва се Павел и се занимава активно със спорт.


Работи в хотела, който притежава семейството му, а от скоро развива и нов бизнес – собствен сладкарски цех. Енергичен и млад, Павел  ни показа, че когато си позитивно настроен – винаги успяваш.

Фотосесията се проведе в студиото на Дилян Марков – един от най-известните български фотографи. Гримьор – Силвия Стойчева.

 

 

         

 

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.