LORD KIDS ПРЕДЛАГА САМО ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОДУКТИ НА WALT DISNEY COMPANY

LORD KIDS ПРЕДЛАГА САМО ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОДУКТИ НА WALT DISNEY COMPANY

Можете ли да си представите света без Дисни?

Вероятно да, но картинката ще бъде толкова тъжна и скучна, че е по-добре е да не го правите.

Сега задайте този въпрос на децата си. Те със  сигурност не биха могли.

Още с раждането си са обградени от предмети с образите на Дисни и когато пораснат и могат да избират, те ще бъдат във възторг от срещата си с героите, изпълващи тяхното въображение – принцесите от филмите на Дисни, първокласната състезателна кола – Маккуин Светкавицата, супергероите Спайдермен и Батман, любимката на тийнейджърите Хана Монтана, малкото чаровно котенце Кити, симпатичният Мечо Пух и неговите весели приятели, незабравимите мишлета Мики и Мини Маус….

Вече повече от осемдесет години компанията Дисни е лидер в областта на семейното забавление. От скромното начало като студио за комикси през 1920 година до глобална корпорация днес, Walt Disney предоставя качествени забавления за всеки член от семейството в Америка и по целия свят. Дисниленд, многобройните телевизионни канали, филмите, океанските круизни линии, са част от дейността на корпорацията, но най-големите приходи идват от продуктите, които тя лицензира. По целия свят има над 6 000 лицензианти, произвеждащи в над 40 000 фабрики стоки с образите, създадени от Дисни. Играчки, учебни помагала, предмети за бита, дрехи…

Всичко или почти всичко, което се продава в нормалния свят и е украсено с образите на Дисни подлежи на лиценз.

Когато един производител прецени, че има достатъчно качественно изделие, той кандидатства за лиценз от Дисни. Компанията се запознава на место не само с произвеждания продукт, неговата безопасност и функционалност, а и с начина на производство, отношението на производителя към работниците, безопасните условия на труд, опазването на околната среда.

Чрез строгия контрол през целия процес – от плата до готовото изделие, клиентът има още една гаранция за това, че получава истинска стока и ще бъде удовлетворен от покупката.

От Дисни изключително много държат на доброто си име и прекрасния имидж, който са създали на просперираща, открита и успешна компания. За това само ако са спазени всички условия,  продукта се одобрява и той може да бъде пуснат на пазара и брендиран с любимите на децата герои.

      

Докато завършим колекцията на собствената ни марка – Lord Kids, ние доставихме детско бельо и облекла от доказани европейски производители, работещи под лиценз на Walt  Disney-USA.

Всеки сезон подготвяме за Вас нова богата колекция с модели, цветове и щампи, които коренно се различават от тези, познати на българския пазар.

Каква е ползата от дрехите, лицензирани от Дисни? За родителите – гаранцията че са направили най-добрия избор за своите деца. За децата – радост и самочувствие от близкия допир с любимите герои.


 

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.