Добре дошли

Добре дошли в света на Lord Underwear…

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

4 Responses to Добре дошли

 1. Мария Минкова каза:

  Здравейте!

  През миналите години много харесвах и с удоволствие купувах продукцията на Лорд, по-специално боксерки – добра кройка, хубав вид и много се харесваха на децата ми – подрастващи момчета.
  За съжаление вече около година не ги намирам в магазините в София.
  Вероятно все някъде ги има, но не ги откривам. Ще се радвам, ако бъда уведомена по някакъв начин, продават ли се боксерки на Lord в София и къде.
  Благодаря предварително!

  • admin каза:

   Здравейте, г-жо Минкова,

   Благодарим Ви за добрата оценка на работата ни.
   За нас е много важна всяка информация или сигнал, които ще ни помогнат да подобрим нашите продукти и качество на обслужване.

   Бельо Lord се предлага на много места в София, но точното местонахождение на магазините не ни е известно. Имаме дистрибутор, който продава и на дребно от склада си на ул. Цар Симеон – кръстовището с бул. Хр. Ботев, първия магазин за бельо в посока Женски пазар.
   Телефон 02 931 16 41.

   Ако сте запозната с нашите продукти можете да поръчате и директно от сайта ни – lordbg.com.
   При поръчка над 40 лв. доставката е безплатна.

   Поздрави, Lord Team.

 2. Александър Пиперков каза:

  За съжаление за по дребните и по фините мъже фирмата не е помислила… Размерът „S“ просто липсва… Може и да не сме много на брой, но все пак ни има!

  • admin каза:

   Здравейте, г-н Пиперков,

   Съжаляваме за забавения отговор на вашия въпрос, но по някакъв странен начин поста Ви е от 23.10.2011, а едва днес пристига при нас.

   Прав сте. За съжаление не можем да покрием цялата гама от размери в мъжкото бельо. Преди много време опитахме да пуснем на пазара размери S и XXXL, но никой от търговците с които работим не прояви интерес и прекратихме производството им.
   В момента предлагаме само стандартните размери M, L, XL, XXL, които са съобразени с телосложението на по-голямата част от българските мъже.

   Съжаляваме, че за сега не можем да произведем бельо за мъже Lord с Вашия размер. Надяваме се в бъдеще все повече българи да могат да поддържат тяло финно като вашето. Тогава със сигурност ще представим на пазара и продукти с размер S.

   Поздрави, Lord Team.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *